16 juni 2019 is het weer vaderdag in Nederland. Wikipedia omschrijft het als “een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.” Maar wat ga je je vader of opa dit jaar weer kopen om hem te verwennen?
AST helpt je graag bij het maken van je keuze en heeft daarom cadeautjes onderverdeeld in soorten papa’s. Herken je je vader hierin? Dan zit je met deze ideeën altijd goed.

Muziek papa

Je papa is gek van muziek en hij wil altijd muziek om zich heen hebben. Ook wanneer hij aan het klussen is buiten of in de tuin. Dan heb je een muziek papa! Je papa wordt blij van de LG XBOOM Go PK3. De draagbare boombox is voorzien van hoogwaardige geluidskwaliteit en in staat een indrukwekkend breed geluidsveld en rijke bastonen te produceren. Heb je vragen aan je telefoon, zoals aan Google of Siri, dan kan dat ook via de PK3. Je activeert deze op je boombox en je vraagt je boombox bijvoorbeeld waar het dichtstbijzijnde pizzarestaurant is. Bij AST koop je de LG XBOOM Go PK3 al voor € 49.99

Poetser

Is je vader altijd met de auto aan het wassen, poetsen of stofzuigen? Dan heb je een echte poetser in huis en ben je bij AST aan het juiste adres. Wij hebben een ongekend groot assortiment met poetsmiddelen. Wil je je vader iets speciaals kopen, kom dan eens kijken naar de kits van Meguiars. Bijvoorbeeld de Meguiars Paint restoration kit. Met deze kit maak je de lak van je auto als nieuw. De kit bestaat uit shampoo, klei, wax maar ook de benodigde accessoires als pads en doeken. Voor vaderdag kost deze kit tijdelijk € 69,99. Gaat dit je budget te boven? Je maakt je papa ook vast blij met de goedgevulde wasemmer. Deze bestaat uit onder andere shampoo, een spons, dashboard shine en insectfree. Inclusief alle accessoires betaal je daarvoor bij AST nu maar € 24,95.

Heeft je vader lichtmetalen velgen, dan kun je ook nog Alu Teufel voor hem kopen. Dit is een biologisch afbreekbare velgenreiniger, waardoor zijn velgen binnen 5 minuten weer glimmen. En dat voor maar € 14,95.

Veel onderweg

Je vader is veel onderweg voor zijn werk, en daarom is het heel belangrijk dat hij veilig op de weg zit. En als er iets gebeurt, je vader het allemaal op de film heeft staan. Daarom is het geven van een dashcam op vaderdag een leuk en veilig idee! AST verkoopt verschillende soorten dashcams, en ook verschillend in prijs. Zo hebben we al een dashcam vanaf €119.90 in het assortiment. Wil je eerst meer weten over dashcams, lees dan onze blog over wat een dashcam is en waar je op moet letten bij aanschaf. Natuurlijk kun je ook gelijk naar je AST vestiging gaan en je door de professionals laten informeren.

Profiteren van onze vaderdag aanbiedingen?

Kom langs bij AST en wellicht vind je tussen het brede assortiment een ander cadeau welke nóg beter bij je vader past. En weet je écht niet wat je je vader moet kopen? Haal dan bij je AST vestiging een cadeaubon! AST heeft al cadeaubonnen voor €10,-.

Zoek een vestiging bij jou in de buurt